VC Limac ook in zesde duel naar zege

 

 © Getty Images

Linne -

Numidia/VC Limac is in de B-poule nog altijd ongeslagen. In Houten werd thuisploeg Taurus met 1-3 de zaal uit geslagen.

Tim Cox

Het betekende alweer de zesde overwinning op rij voor de Linnenaren. In de B-poule, waarin verder niets meer op het spel staat, won de ploeg van coach Guido Görtzen tot nu toe alle wedstrijden.

In de openingsset ging het tot bijna het einde gelijk op, maar Limac pakte op 20-22 een iets grotere voorsprong, die ook niet meer uit handen werd gegeven: 23-25. Dat uitstekende einde werd in de volgende set doorgezet. De Limburgse volleyballers namen een ruime voorsprong op Taurus en wonnen zo ook set twee: 19-25. Daarna kreeg Limac het moeilijk met de Houtenaren, die weer terug in de wedstrijd kwamen: 25-20. De equipe uit Linne rechtte daarna de rug en haalde de zesde zege op rij binnen: 20-25.

Door de zege staat VC Limac nu op gelijke hoogte met SSS. De Limburgers hebben echter drie sets meer gewonnen dan de ploeg uit Barneveld en pakken daarmee de koppositie in de B-poule.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee