Exclusief: Bekijk hier de samenvatting van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2022

Print

Samenvatting Buuttefinale. Video: De Limburger

Roermond -

In een uitverkochte Oranjerie in Roermond traden vrijdag 22 april zeven buuttereedners op in de finale van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap. Kijk nu exclusief bij De Limburger naar een ruime samenvatting van de finale.

Helga Cornelissen wist als derde vrouw het Groot Limburgs Buuttekampioenschap te winnen. De 44-jarige juf van groep 7 van basisschool De Meent in Leunen behaalde met haar creatie als Lilly de Grote 90 van de 100 te behalen punten. Verslaggever Rob Cobben ging zaterdagochtend op bezoek om uitgebreid te spreken met de kersverse buuttekampioen.

Tweede en derde plek
Tweede werd Conny Bruijnaers uit Horn als De Wientrien met 75 punten. Maikel Sonnemans uit Herten eindigde met zijn Scouting Limburg als derde met 69 punten.

Exclusief bij De Limburger
Het is voor het derde jaar op rij dat de finale van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap exclusief te zien is bij De Limburger.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee