MVV legt doelman Romain Matthys definitief vast

Romain Matthys. 

Romain Matthys. © Pro Shots -Johan Manders

MVV heeft de Belg Romain Matthys vastgelegd voor twee jaar, waardoor de keeper nu tot 2024 onder contract staat. Daarnaast is er een optie voor een derde seizoen.

redactie

Matthys maakte zijn debuut voor de Maastrichtenaren op 26 oktober van het afgelopen jaar tijdens de gewonnen bekerwedstrijd tegen de amateurs van ACV Assen. Sindsdien is de doelman, die nu nog gehuurd wordt van KAS Eupen, eerste keus. Hij keepte tot nu toe vijfentwintig wedstrijden voor MVV dit seizoen.

De 23-jarige Matthys moet de eerste doelman voor de komende jaren worden in Maastricht. Op dit moment zijn Ruben van Kouwen en Joshua Wehking (allebei gehuurd van Fortuna Sittard) de reservekeepers.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’: ‘Fortuna-concurrent Sparta was zo zwak, daar had Groene Ster ook van gewonnen; Romée kan de nieuwe Lieke worden’

2022-04-21 - Komt Dat Schot. © De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee