Lions vecht zich door zege terug in strijd om landstitel, Bevo door zege aan kop

 
Sittard -

De handballers van Kembit-Lions hebben zaterdagavond hun tweede zege geboekt in de HandbalNL League. In Sittard was de thuisploeg met 30-25 te sterk voor koploper en regerend kampioen Aalsmeer.

Tom van der Wilt

Lions en Aalsmeer maakten er een rommelige wedstrijd van met aan beide kanten veel fouten. De gastheren misten veel kansen en Aalsmeer grossierde in slordigheden. Bij 13-11 klonk het rustsignaal in het voordeel van Lions dat na rust niet meer in de problemen kwam en Aalsmeer op afstand hield, ook door veel tijdstraffen voor allebei de ploegen.

Lions doet na de midweekse nederlaag tegen Bevo goede zaken op de ranglijst. Datzelfde geldt voor de formatie uit Panningen dat door een 32-31 zege op Hurry-Up samen met Aalsmeer en Volendam aan kop gaat met zes punten. Lions is genaderd tot op een punt van de koplopers. De beste twee ploegen spelen na tien wedstrijden om de landstitel.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee