VC Limac boekt zevende zege op rij

 

 © Getty Images

Linne -

Numidia/VC Limac zit nog altijd in een uitstekende flow. Tegen ZVH werd in vlot tempo ook de zevende wedstrijd in de B-poule omgezet in een zege: 3-0.

Tim Cox

De volleyballers uit Linne speelden een voortreffelijke openingsset. Met Nico Freriks in de basis werd tegenstander ZVH met 25-18 aan de kant gezet. Ook in set twee nam Limac snel afstand van de Zevenhuizenaren en verdubbelde gemakkelijk de voorsprong in sets: 25-14. In het derde bedrijf had Limac iets meer tegenstand van ZVH, maar werd de wedstrijd vakkundig uitgespeeld: 25-21.

Lees ook: Fast niet opgewassen tegen Eurosped

Limac heeft nu zeven duels gespeeld in de B-poule en alles gewonnen. Daardoor bezet de equipe van coach Guido Görtzen de eerste plaats. Er staan nog drie wedstrijden op het programma voor de Linnenaren: thuis tegen SSS en Taurus en de slotwedstrijd uit bij VoCASA.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee