Shows met nieuwste hoedenmode van topontwerpers in Kasteeltuinen Arcen

Hoeden in alle kleuren en uitvoeringen. 

Hoeden in alle kleuren en uitvoeringen. © Joy Fotografie

Arcen -

Moederdag is weer Hoedendag in Kasteeltuinen Arcen. De nieuwste haute couture in hoofddeksels wordt zondag 8 mei geshowd op de catwalk.

Marcel van Lier

Ontwerpster Carina van ’t Hof uit Arcen organiseert de shows waarbij tophoedenmakers en leerlingen van kunstschool SintLucas uit Boxtel hun nieuwe collectie tonen tegen het decor van Kasteel Arcen. Daar staan ook kraampjes van hoedenmakers, kledingwinkels en van Make-A-Wish.

Het park nodigt ook bezoekers uit om hun mooiste hoed op te zetten en daarmee kans te maken op een prijs. Er zijn modeshows om 11.30, 13.30 en 15.30 uur. Modellen showen hoeden van Alice Ng’adnwe-Vermeulen van Alice V-Designs, Adèle Janssen-Peeters van Chapeau!, Stacy van Esch van Esch Millinery en leerlingen van Irene van Bugt van SintLucas. Modehuis Berden zorgt voor de kleding en de Venlose zangeres Linda Zijlmans luidt elke show in met een kort optreden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee