Ruim duizend voertuigen op Montforter Oldtimer Treffen

 © Montforter Oldtimer Treffen

Montfort
Silke van Deelen

In totaal mag het Montforter Oldtimer Treffen aankomend weekend bijna 850 deelnemers verwelkomen die wederom ruim duizend voertuigen meenemen, zo laat de organisatie weten.

Tweewielers, auto’s, tractoren, stationaire motoren en vrachtwagens uit een grijs of minder grijs verleden. Ze zijn in het weekend van 7 en 8 mei te bewonderen op het showterrein van het Montforter Oldtimer Treffen.

Na het sluiten van de inschrijftermijn heeft het secretariaat een definitieve balans opgemaakt van het aantal inschrijvingen. Ondanks de pandemie overstijgt het aantal deelnemers weer het aantal van de vorige editie. Deelnemers komen niet alleen uit Nederland maar ook uit België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Naast het rollend materieel zijn er handelaren aanwezig met onderdelen, gereedschap en curiosa. Daarnaast zijn er diverse attracties voor kinderen.

Het terrein ligt aan de Huysdijk in Montfort, nabij Kasteel Montfort.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal