Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Abonneer u op de nieuwsbrief van Team Heuvelland!

Print
Abonneer u op de nieuwsbrief van Team Heuvelland!

Afbeelding: Team Heuvelland.

Het Heuvelland nodigt ons uit om te wandelen, te sporten, vakantie te vieren, te wonen en te werken. We waarderen het landschap en willen ervan blijven genieten. We zijn trots op ons bijzonder stukje buitenland in eigen land. En toch …. Soms ‘vliegen’ we uit de bocht en is het op sommige dagen en plekken best druk en gaan verschillende groepen gebruikers elkaar irriteren.

Deel de weg en iedereen wint
Zodra we de weg op gaan, worden we onderdeel van het landschap en lid van Team Heuvelland. We delen de weg én verplaatsen ons in elkaar, vooral in vakantietijden en topdagen dat het erg druk is. Zo genieten we samen, blijven we in beweging en houden we het veilig en schoon. Deel de weg en iedereen wint! Dat wordt bedoeld met #TeamHeuvelland.

De gemeenteraden van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals hebben een uitvoeringsagenda met duurzame maatregelen tot 2030 vastgesteld. De projectorganisatie van Team Heuvelland (voorheen Verantwoord op weg) wordt aangestuurd door een gezamenlijke stuurgroep. Partners zijn onder andere Politie, Provincie Limburg, programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar, stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL), Limburg Cycling, en Visit Zuid-Limburg.

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van Team Heuvelland? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. Ga naar www.teamheuvelland.nl. Ruim 800 mensen die het Heuvelland een warm hart toedragen gingen u al voor!