Max Verstappen met speciale helm in Miami

Print
Max Verstappen met speciale helm in Miami

De Formule 1 reist deze week voor de eerste keer af naar Miami. Regerend wereldkampioen Max Verstappen maakt van de gelegenheid gebruik om met een speciale helm te racen.

Gedurende een seizoen maakt de Red Bull-coureur vaker zo’n ’uitstapje’. Vorig jaar racete Verstappen bijvoorbeeld met een andere helm in Oostenrijk, België, Zandvoort en Brazilië.

Leuk

De Limburger noemt het weekeinde in Miami ’speciaal’, is er al meerdere keren op vakantie geweest en wijst op het Miami Vice-sausje op zijn helm voor de komende race. „Ik vind hem erg leuk, het is een van mijn favorieten”, aldus Verstappen.

De Grand Prix van Miami is de vijfde race van dit Formule 1-seizoen. Verstappen is na zijn zege in Imola de nummer twee in de strijd om het wereldkampioenschap. Zijn achterstand op leider Charles Leclerc bedraagt 27 punten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee