Ook verkoop eigen huis kan bankroet winkeliersechtpaar niet voorkomen

Ook verkoop eigen huis kan bankroet winkeliersechtpaar niet voorkomen

Afbeelding: Robin Utrecht

Vaals -

Ze verkochten zelfs hun huis om een faillissement af te wenden, maar ook dat mocht niet baten. Het echtpaar dat baby- en kinderkledingzaak Qidzz VOF in Vaals bestierde, moest de deuren uiteindelijk toch definitief sluiten. Dat meldt curator Edgar Roelofs in zijn insolventieverslag.

Qidzz begon in 2017 als gewone winkel. Niet veel later werd daar ook een webshop aan toegevoegd. De vrouw werkte fulltime in het bedrijf. Haar man, die een volledige baan had, ondersteunde haar in zijn vrije tijd. De start verliep moeizaam, maar na een jaar of twee gingen de zaken steeds beter lopen. Corona maakte volgens de curator helaas een abrupt einde aan de voorspoed. De schulden stapelden zich snel op en het echtpaar zag zich genoodzaakt de eigen woning te verkopen. Ook dat bleek niet voldoende om winkel en webshop overeind te houden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee