Brigitte Heitzer heeft nieuwe rol te pakken en maakt cast van Hello Again compleet

Brigitte Heitzer tijdens de Musical Awards in 2019. © ANP / ANP Kippa

Eijsden -

Brigitte Heitzer is toegevoegd aan de cast van Hello Again. Een musical waarin de bezoekers worden meegenomen langs allerlei roemruchte momenten uit de 20e eeuw.

Redactie

Daarbij moet gedacht worden aan de laatste minuten op de Titanic in 1912 of bijvoorbeeld de broeierige dansvloeren in het New York van de jaren zeventig.

Dat gebeurt onder de naam De Kernploeg. Een gezelschap dat in 2016 werd opgericht en een voorliefde heeft voor het Amerikaanse musicalrepertoire. Door middel van hun voorstellingen wil De Kernploeg het publiek kennis laten maken met in Nederland minder bekende voorstellingen.

Met Heitzer is de cast voor Hello Again nu compleet. „Ik ben blij dat het eindelijk gelukt is mee te doen met De Kernploeg. Het is spannend om met een geweldige groep mensen in zo’n korte tijd iets bijzonders te maken én uit te voeren”, aldus de Noorbeekse. Naast Heitzer zullen ook Cystine Carreon, Jip Bartels, Desi van Doeveren, Maastrichtenaar Doris Baaten, Hugo Haenen en Lisse Knaapen te zien zijn in de voorstelling.

Hello Again is vanaf 30 juni tot en met 10 juli exclusief te zien in het DeLaMar West theater in Amsterdam.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal