Venray weer twee dagen Oldtimer City in de zomer

 © Venray Oldtimer City

Venray -

Venray is op 30 en 31 juli weer twee dagen Oldtimer City. Het Schouwburgplein dient ‘s zondags als parkeerplaats voor klassieke auto’s uit binnen- en buitenland.

Marcel van Lier

Ook op de omliggende pleinen in het centrum zijn die dag oldtimers te bewonderen. In totaal worden er zo’n driehonderd auto’s ouder dan bouwjaar 1985 verwacht. Stichting Venray Oldtimer Toertocht organiseert het treffen en heeft ook weer een 130 kilometer lange route uitgestippeld voor de Knapzakkenrit, die daags ervoor wordt verreden.

Het oldtimertreffen start eveneens met een toertocht. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, 50 en 80 kilometer. Verder zijn er prijzen voor de mooiste en zeldzaamste automobielen.

Iedereen met een auto die in 1985 of eerder is gebouwd, kan meedoen. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Hospice Venray. Info en opgave via www.venrayoldtimercity.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal