Paul van Loo treedt op in Podiumkerkje Grevenbicht

Print
Paul van Loo treedt op in Podiumkerkje Grevenbicht

Afbeelding: Podiumkerkje Grevenbicht

Grevenbicht -

Paul van Loo is op vrijdag 13 mei te zien en beluisteren in Podiumkerkje Grevenbicht, waar hij op verzoek van bezoekers voor de derde keer in vijf jaar tijd optreedt.

Paul zingt liedjes in het Limburgs, Engels, Frans, Duits. Met teksten en klanken die je raken, emotioneren of laten glimlachen. Zijn repertoire in Grevenbicht heeft voor een deel te maken met de (rumoerige) tijd waarin we nu leven, maar brengt de luisteraar ook terug naar vroeger tijden. Nummers van het album Wie inne Voëgel ontbreken niet. Dit geldt uiteraard ook voor zijn bekendste lied ‘t Is nog noëts zoë donker geweës. Van de samenwerking met Ivo Rosbeek die heeft geresulteerd in zes Limburgstalige cd’s speelt en zingt Paul op deze vrijdagavond een selectie. „Het Podiumkerkje is de ideale plek om een mooi, intiem optreden te doen”, zegt de muzikant uit Landgraaf. „Fijn om er weer te zijn.”

Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. Entree 10 euro. Kaarten kunnen worden gereserveerd via info@podiumkerkje.nl onder vermelding van ‘PVL’.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee