Diverse optredens op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen

 © UitTipsLimburg

Ospel
Silke van Deelen

In de maand mei staan er diverse optredens gepland op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen in Ospel.

Op 15 mei treedt het duo Jee&Vee op, bestaande uit twee gerenommeerde Brabantse muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Zij brengen een mix van wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers uit de jaren zestig en zeventig. Uiteenlopend van de Stones en Elvis tot Van Morrison en JW Roy.

Op 22 mei is het de beurt aan The Nag’s Head, een amateurgezelschap met enthousiaste muzikanten uit Nederweert en Weert. Gezamenlijk hebben ze een passie voor Ierse muziek. De naam The Nag’s Head is geïnspireerd op iets wat in Ierland erg veel met muziek te maken heeft, namelijk de Ierse pub. Daar komen de Ieren bij elkaar om samen te drinken, gezellige uurtjes door te brengen en om samen de vele volksliederen te zingen.

Op 29 mei treedt Zangkoor Milagri uit Leveroy op, bestaande uit ongeveer dertig leden. Het repertoire is veelzijdig met onder meer muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig en volksmuziek uit diverse landen.

De optredens starten steeds om 13.30 en 15.00 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal