Tim Op het Broek en Johan Derksen genomineerd voor radioprijs beste presentator

Tim Op het Broek. 

Tim Op het Broek. © Jean-Pierre Jans

Tim Op het Broek en Johan Derksen maken tijdens de uitreiking van de Online Radio Awards later deze maand kans op de prijs voor de beste presentator.

RedactieBron: ANP

Roggelnaar Op het Broek werkt voor KINK en Derksen presenteert een programma op Arrow Bluesbox Radio.

Naast Op het Broek en Derksen zijn ook Roderick Veelo (TPOdcast), Wierd Duk (Het Land van Wierd Duk) en Mayoni Oosterhoff (Hallokids Radio) genomineerd voor beste presentator.

KINK, Arrow Classic Rock, Arrow Bluesbox Radio, Hallokids Radio en JINX Radio maken kans op de prijs voor het beste onlineradiostation.

Lees ook: Op zoek naar een lekker restaurant, goede serie of spannend boek? Radio-dj Tim op het Broek uit Roggel deelt zijn favorieten

Beste podcast

De strijd om de prijs voor beste podcast gaat tussen Het Land van Wierd Duk, TPOdcast, Kleine Boodschap, RacingNews365 Formule 1 Podcast en Groeten uit het Zuiden! van Snollebollekes-frontman Rob Kemps.

De jury, bestaande uit onder anderen radiomakers Erik de Zwart, Domien Verschuuren en Vincent Bijlo, kiest uit de genomineerden uiteindelijk een winnaar. De prijzen worden tijdens de ceremonie op 19 mei in Beeld en Geluid in Hilversum uitgereikt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee