Diashow Seniorenvereniging Bunde: de Geul van bron tot Voulwames


 

 © Martina en Guus Reinartz

Bunde -

Echtpaar Martina en Guus Reinartz, dat onlangs het boek ‘De Geul, een grensoverschrijdende schoonheid’ uitbracht, geeft woensdagmiddag 8 juni een diashow in zaal De Vos en Bunde.

Redactie

Dat doet het duo op verzoek van Seniorenvereniging Bunde (SB). Mensen die de Geul van bron tot Voulwames in beeld willen aanschouwen, zijn vanaf 14.00 uur welkom.

Lees ook: Guus en Martina maakten fotoboek over de rivier die hun dierbaar is: ‘De Geul is eigenwijs, wispelturig’

„Zij nemen jullie mee op een betoverende tocht van de bron tot aan de monding, langs de meest eigenwijze rivier van Nederland. Zij doen dat al wandelend, want dat is de manier bij uitstek om alle facetten van het Geuldal te ontdekken”, schrijft de organisatie.

De entree is 5 euro voor leden van SB en 7,50 euro voor andere gegadigden (inclusief consumptie). Dat bedrag dient vooraf te worden overgemaakt op rekeningnummer NL92 RBRB 0777 9829 00. Daarnaast is aanmelden vereist.

Dat kan door te bellen naar 06-10576439. Adres De Vos: Vliegenstraat 56 in Bunde.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee