Leefstijlcafé over sport en bewegen en een gezonde leefstijl in Roerdalen

 

 © ING Image

Melick
Silke van Deelen

Tijdens het Leefstijlcafé op 23 mei komen de onderwerpen sport en bewegen, gezonde voeding en een gezonde leefstijl aan bod.

Het is belangrijk dat een gezonde leefstijl voor iedereen bereikbaar is. De gemeente werkt hier samen met inwoners, verenigingen en organisaties aan. Meepraten over dit onderwerp kan op maandag 23 mei tijdens het Leefstijlcafé.

Tijdens het Leefstijlcafé vertellen leden van het Beweeg- en preventieakkoord wat er al gebeurt op het gebied van sport en bewegen en een gezonde leefstijl. En wat de mogelijkheden zijn voor scholen, verenigingen en organisaties om meer mensen te laten meedoen. Ook gaat het over de plannen voor de toekomst.

Het Leefstijlcafé is op maandag 23 mei van 19.00 tot 20.30 uur bij het Feel Fit Center, Apollolaan 2 in Melick. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar samendoen@roerdalen.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee