Informatieavond herontwikkeling centrum Herkenbosch

Print
Informatieavond herontwikkeling centrum Herkenbosch

Afbeelding: ING Image

Herkenbosch -

De gemeente Roerdalen houdt op maandag 16 mei een informatieavond over de herontwikkeling van het centrum van Herkenbosch.

De gemeente wil graag een nieuwe invulling geven aan het centrum van Herkenbosch. Daarom heeft de gemeente de gebouwen van de Action en van het voormalig Chinees restaurant gekocht. In 2024 komt ook het gebouw van de Multiflora in bezit van de gemeente. Tot die tijd blijft Multiflora gewoon geopend.

Tijdens een bijeenkomst in december 2021 heeft de gemeente een voorlopig plan gepresenteerd. Op basis van de reacties van de omgeving en in overleg met de klankbordgroep, is het ontwerp aangepast. Tijdens deze nieuwe informatieavond wordt het aangepaste plan gepresenteerd.

De informatieavond vindt plaats vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Roerdalen, Schaapsweg 20 in Sint Odiliënberg. Aanmelden kan tot 12 mei via e-mail administratiereo@roerdalen.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee