Extra kaartjes in verkoop voor laatste voorstellingen blijspel ‘Och, diech altied’

Print
Extra kaartjes in verkoop voor laatste voorstellingen blijspel ‘Och, diech altied’

Gebruik Vleis.  Afbeelding: Gebruik Vleis

Maastricht -

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni staan de twee laatste voorstellingen van het Maastrichts blijspel ‘Och, diech altied’ door toneelgroep Geruik Vleis op het programma.

De uitvoeringen stonden eigenlijk in november vorig jaar op de kalender, maar werden vanwege de coronamaatregelen geschrapt. Eind juni volgt de herkansing. De voorstellingen vinden plaats in het Theater aan het Vrijthof.

Lees ook: Tv-sketches met kibbelend paar groeien uit tot avondvullend toneelstuk in theater Maastricht: ‘Een paar uurtjes lekker onbekommerd lachen’

Mensen die al een kaartje hadden, kunnen dat alsnog gebruiken. In verband met de - volgens de organisatie - grote vraag naar entreebewijzen zijn extra zitplaatsen toegevoegd. Kaartjes hiervoor zijn nu te koop.

Och, diech altied houdt de theaterbezoeker een voor velen herkenbare spiegel voor en staat garant voor een paar uurtjes onbekommerd lachen”, wordt bezoekers in het vooruitzicht gesteld.

Kaarten kosten vijftien euro en zijn te bestellen via de theaterwebsite.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee