Optreden Guy Verlinde Duo bij KultKefeeEch

 © UitTipsLimburg

Echt
Silke van Deelen

Guy Verlinde treedt donderdag 26 mei op in Broen Café de Mert in Echt, bijgestaan door de jonge muzikant Tom Eylenbosch.

Guy is naast de blues ook thuis in de americana en het singer-songwriter genre. Tijdens dit concert ligt de focus op de songs van zijn laatste album Standing In The Light of a Brand-new Day. Het album is een nieuwe stap in zijn muzikale en tekstuele evolutie, maar zijn liefde voor akoestische muziek blijft onveranderd.

Guy laat zich bijstaan door de jonge Gentse bluesmuzikant Tom Eylenbosch. Beïnvloed door de grote bluesmuzikanten verkent hij met zijn piano de meest verscheidene muziekstijlen en gaat hij heel wat verder dan de traditionele blueslicks.

Het wordt een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, maar vooral over de positieve kracht van muziek.

Het optreden duurt van 20.00 tot 22.30 uur. Broen Café de Mert ligt aan de Marktstraat 3 in Echt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal