Technisch directeur Bayern München bevestigt komst Mazraoui

Print
Technisch directeur Bayern München bevestigt komst Mazraoui

Noussair Mazraoui verruilt Ajax voor Bayern München.  Afbeelding: ANP/HH

Noussair Mazraoui gaat zijn carrière vervolgen bij Bayern München. Dat blijkt uit de woorden van Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Der Rekordmeister.

In een interview geeft Salihamidzic aan zich te verheugen zich op de komst van de 24-jarige Ajacied. „We zijn heel blij dat hij voor ons heeft gekozen. Er moeten nog een paar dingen worden afgehandeld en dan is de overgang officieel. Dat zal snel gebeuren. Noussair is een speler die ons elftal sterker gaat maken.”

Een type als Mazraoui is moeilijk te krijgen, vervolgt Salihamidzic. „Veel grote clubs in Europa zijn op zoek naar een aanvallend ingestelde rechterverdediger. Mazraoui heeft zich de afgelopen jaren heel goed ontwikkeld in deze rol. Ik ben echt opgelucht dat we een akkoord met hem hebben bereikt.” Naar verluidt gaat de speler bij de Duitse kampioen een contract voor vier jaar ondertekenen.

Bayern hoeft geen transfersom voor Mazraoui te betalen, aangezien zijn contract bij Ajax afloopt.

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger:

Bij Fortuna mochten ze blij zijn dat er niet met beugelflessen Grolsch werd gegooid; dan maar stoppen met bier tappen. Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee