Doe jij mee aan de Hybride Werkgever van het Jaar verkiezing?

Nu het thuiswerkadvies is vervallen en we weer (deels) naar kantoor mogen kan het hybride werken pas echt gaan beginnen! Heel fijn voor bijvoorbeeld de werk-privé balans van de medewerker, maar van de werkgever vergt dit ook wel wat flexibiliteit. Om dit inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de award voor Beste Hybride Werkgever van het Jaar uit! Deze award is een blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om het hybride werken een stuk makkelijker voor hun medewerkers te maken.

Zuid-Limburg Bereikbaar

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met hybride werken als in 2021. Hoewel het van velen een hoop aanpassingsvermogen heeft gevraagd, hebben de meeste organisaties hun medewerkers geholpen om de transitie naar deze nieuwe manier van werken zo comfortabel mogelijk te maken. Zuid-Limburg Bereikbaar zoekt, als partner van Zo Werkt Het, naar deze Zuid-Limburgse toppers. Want hoe leuk zou het zijn om je bedrijfsnaam tussen de genomineerden te mogen zien en deze eervolle vermelding te krijgen? De volgende Limburgse werkgevers behoren al tot de genomineerden: VidaXL, Enjob personeelsdiensten, Orde Van Advocaten Limburg, MarketingMakkers. Arvato scs Venlo, Incluzio Uitvoering Zuid, Belastingdienst (Heerlen), MUMC+ en KLG Europe BV. Volgt jouw bedrijf?

Zo maak je kansZo Werkt Het reikt de award in vier verschillende categorieën uit. Zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle titel. Je wordt genomineerd door je medewerker(s), die daarmee ook nog eens kans maken op een e-bike t.w.v. €2.699. Win-win dus!

Medewerkers kunnen bij hun nominatie een motivatie geven over de bijzondere initiatieven die het afgelopen jaar binnen hun bedrijf zijn ontplooid. De ene werkgever zorgt voor een perfecte thuiswerkplek voor de thuiswerkdagen en een ander weer voor inspirerende teambuilding activiteiten op de dagen dat men op kantoor werkt. Ook komen flexibele werktijden en innovatieve meetings voorbij voor zowel de thuis- als de kantoorwerker.

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar https://www.zowerkthet.nl/award-2022 waar jouw medewerkers je t/m 31 mei kunnen nomineren.

Ben je nog niet genomineerd, maar wil je toch kans maken? Motiveer dan jouw medewerkers om jou te nomineren. Er is een toolkit beschikbaar om de campagne binnen de organisatie onder de aandacht te brengen: https://zowerkthet.nl/award-2022/.

Onafhankelijke jury kiest de winnaarDe aangesloten regionetwerken benoemen op 7 juni de regionale winnaars. Uit deze groep zullen op 14 juni de landelijke winnaars gekozen worden. De werkgevers die de landelijke verkiezing winnen, ontvangen naast de eervolle titel en bokaal óók een ‘Yes We Can’ workshop (t.w.v. €1.750) en een mobiliteitsadvies (t.w.v. €4.000).

Een onafhankelijke jury kiest de winnende werkgevers. Voorwaarde is uiteraard dat zij de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben én hierin een stap verder zijn gegaan. Met name verrassende, creatieve en inspirerende verhalen maken het verschil voor de jury.

Zuid-Limburg Bereikbaar adviseert werkgevers over hybride werkenMoet jouw bedrijf nog stappen maken met hybride werken en dit verankeren in beleid? Waar een wil is, is een weg; en Zuid-Limburg Bereikbaar helpt hier graag bij! Onze mobiliteitsmakelaars adviseren de aangesloten partners bij vraagstukken omtrent thuiswerkbeleid en voorzieningen die nodig zijn om hybride te kunnen werken. Daarnaast brengen zij in kaart hoe het woon-werkverkeer verduurzaamt kan worden en kijken zij samen met jou naar een manier om hier goede afspraken over te maken. Dan ben je nu misschien nog niet de hybride werkgever van dit jaar, maar maak je wel al een stap in de juiste richting. Niet aangesloten bij ZLB, maar wel benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Zo Werkt Het is een initiatief van elf mobiliteitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer informatie is te vinden op www.zowerkthet.nl/over-ons.