Chauffeur gewond bij ongeval met twee vrachtwagens, deel A2 dicht

 © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Een deel van de snelweg A2 richting Eindhoven is afgesloten nadat er donderdagochtend bij knooppunt Leenderheide een ongeval gebeurde tussen twee vrachtwagens. Een vrachtwagenchauffeur raakte daarbij gewond, meldt een politiewoordvoerder.

Redactie

De chauffeur raakte bij het ongeluk bekneld en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie doet daar nog onderzoek naar en is op zoek naar getuigen.

Advies

De weg is dicht tussen het knooppunt Leenderheide en het knooppunt de Hogt. Rijkswaterstaat meldt dat de vertraging op de A2 in beide richtingen ongeveer 20 minuten is. Op de aansluitende A67 richting Eindhoven komt verkeer bij Someren in de file. Daar is de vertraging bijna een uur. „We adviseren weggebruikers die richting Eindhoven moeten goed de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden op onze website”, aldus Rijkswaterstaat.

Vanwege de drukte wordt verkeer richting Rotterdam en Utrecht vanaf knooppunt Het Vonderen via de A73, A50 en A15/A12 gestuurd. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg om 16.00 uur weer vrij is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.