Jeugdvierdaagse Peel en Maas met nieuwe wandelroutes

Print
Jeugdvierdaagse Peel en Maas met nieuwe wandelroutes

Afbeelding: ING Image

Panningen -

Kinderen uit de hele gemeente Peel en Maas kunnen volgende maand weer de wandelschoenen aantrekken voor de Jeugdvierdaagse.

De 55ste editie vindt plaats van 22 tot 25 juni. Ook volwassenen mogen meedoen. De routes van de eerste twee dagen zijn geheel vernieuwd. De afstanden waaruit deelnemers kunnen kiezen, blijven ongewijzigd: 5, 10 en 15 kilometer. Doordeweeks kan er worden gewandeld tussen 18.00 en 21.00 uur. De slotdag, met als afsluiting het defilé van Helden naar Panningen, start deze dag om 14.30 uur. Voor de kilometervreters wordt het programma dan uitgebreid met twee langere afstanden, 25 en 40 kilometer.

Voorinschrijven kan op 17 en 18 mei tussen 19.00 en 20.30 uur op twee adressen: Beatrixstraat 10 in Panningen en Cederstraat 4 in Maasbree. Opgave is ook mogelijk via de website of op de eerste wandeldag. Het startbureau is verplaatst naar het Huis van de Gemeente in Panningen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee