Politieonderzoek na zeven maanden afgerond: in woning in Roermond aangetroffen vrouw overleed door noodlottig ongeval

Print
Politieonderzoek na zeven maanden afgerond: in woning in Roermond aangetroffen vrouw overleed door noodlottig ongeval

Afbeelding: Track’88

Roermond -

De jonge vrouw die zeven maanden geleden in een woning aan de Faunasingel in Roermond werd aangetroffen, is overleden als gevolg van een noodlottig ongeval.

De vrouw werd in de ochtend van maandag 11 oktober vorig jaar aangetroffen in haar woning aan de Faunasingel. Hulpdiensten gingen ter plaatse voor een reanimatie, maar daar aangekomen bleek de vrouw al overleden. De politie startte een onderzoek na de vondst van de vrouw en in hield in eerste instantie rekening met een misdrijf omdat het lichaam ‘onder verdachte omstandigheden’ werd aangetroffen, liet een woordvoerder van de politie destijds weten.

Buurtonderzoek

De politie dacht snel met meer informatie te kunnen komen, maar dat bleek ijdele hoop. De afgelopen maanden is een tijdlijn gemaakt, buurtonderzoek ingesteld en zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen en verder onderzocht. Ook werd een beroep gedaan op de expertise van wetenschappers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Mede daardoor nam het onderzoek langere tijd in beslag. Uit die verzamelde informatie bleek uiteindelijk dat het om een noodlottig ongeval ging, maakte de politie vrijdag bekend.

Lees ook: Onderzoek in woning Faunasingel Roermond duurt voort

Basisschool De Brink ligt op een steenworp afstand van de woning. Tientallen leerlingen en hun ouders waren destijds getuige van de hulpdiensten die ter plekke kwamen, aangezien dat rond de starttijd van de school was. De school ging in gesprek met de leerlingen over de gebeurtenissen en ook voor het personeel was begeleiding geregeld. Één van de kinderen van de overleden vrouw is leerling op de school.

ARCHIEF - Politieonderzoek na zeven maanden afgerond. Video: Archief: Track’88

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee