Snollebollekes niet op Top on Pop in Valkenburg wegens tv-klus voorman, vervanger is razend populaire regionale act

Print
Snollebollekes niet op Top on Pop in Valkenburg wegens tv-klus voorman, vervanger is razend populaire regionale act

‘Snollebolleke’ Rob Kemps.  Afbeelding: ANP

Valkenburg -

Snollebollekes komt niet naar festival Pop on Top in Valkenburg. Een momenteel zeer populaire regionale act vult het geslagen gat in het programma in.

De organisatie van het evenement in het Kuurpark op de Cauberg noemt het afzeggen van Snollebollekes op de eigen sociale media ‘verdrietig nieuws’. „In verband een geplande tv-opname voor voorman Rob Kemps kan het optreden niet plaatsvinden. Ook zijn andere optredens die in dezelfde week als Pop on Top zouden plaatsvinden, gaan niet door”, zegt Snollebollekes-manager David Brons. Kemps maakte eind vorig jaar met Matthijs van Nieuwkerk het programma Chansons!

Lees ook: Rob Kemps: ‘Ik ben geen zanger. Snollebollekes is een gimmick’

Als vervanger van de hitmachine (Vrouwkes, Links rechts) is opgeroepen John Tana, het alter ego van Seth Verhaegen dat ‘oorspronkelijk uit Marseille komt’ en ‘als kleine jongen al muziek maakte’. Hij covert beroemde Franse chansons in het Maastrichts dialect en had rond carnaval succes met nummers als Boursin, Foie Gras en De Garage.

Lees ook: Maastrichtse zanger John Tana scoort online hit na hit: ‘Ik heb deze week maar een manager in de arm genomen’

John Tana staat op vrijdag 27 mei op het podium van het tweedaags festival (ook zaterdag 28 mei). Andere artiesten in de line-up zijn Within Temptation, Lex Uiting, Flemming, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Davina Michelle.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee