MVV neemt afscheid van legertje huurlingen, maar is nog in gesprek om twee spelers te behouden

Print
MVV neemt afscheid van legertje huurlingen, maar is nog in gesprek om twee spelers te behouden

Mitchy Ntelo (nr 20) en Toshio Lake werden het afgelopen seizoen gehuurd door MVV.  Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG

MVV neemt afscheid van een flink aantal spelers. Alle huurspelers, met uitzondering van doelman Romain Matthys, gaan weer terug naar hun clubs. Dat heeft de Maastrichtse club vrijdag bekendgemaakt.

Marciano Aziz, Arian Kastrati, Ruben van Kouwen, Fostave Mabani, Levi Malungu, Mitchy Ntelo, Elano Yegen, Joshua Wehking en Toshio Lake werden allemaal gehuurd door MVV. Zij vertrekken uit De Geusselt.

In gesprek

Matthys, die ook werd gehuurd, blijft wel. De Belgische keeper tekende onlangs een contract in Maastricht. MVV meldt wel dat het nog in gesprek is over een langer verblijf van twee van de afscheidnemende huurspelers. Om welke spelers het gaat, is niet aangegeven.

Zestiende

Naast de vertrekkende huurlingen zijn ook Kai Bösing en Mehdi Lazaar niet meer in De Geusselt te vinden. Het contract van beide middenvelders liep af en deze zullen niet worden verlengd.

MVV heeft het seizoen inmiddels achter de rug. De Maastrichtenaren eindigden in de eerste divisie op de zestiende plek.

Bekijk ook de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

2022-05-12 Komt Dat Schot. Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee