Maasbracht drie dagen in teken van 40e editie Havendagen

 © ©2019 John Peters Fotografie -

Maasbracht
Silke van Deelen

Het is dit jaar de 40e keer dat de Havendagen worden georganiseerd in Maasbracht. Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt deze speciale editie van het grootste evenement van de gemeente Maasgouw plaats.

De Havendagen starten op vrijdag met de Sireneborrel XXL, georganiseerd door Maasgouw Ondernemers. Spreker tijdens dit event is Reinier van de Berg. De officiële opening betekent ook de aftrap van het avondprogramma waarbij verschillende artiesten zoals Dj Cloos, MC J Lion en Hard 2 Get de avond muzikaal aankleden.

Voor het eerst zijn op de havendagen ook Maasgouwse bedrijven en verschillende opleidingen aanwezig. Om scholieren en andere werkzoekenden bekend te maken met de veelzijdigheid en de carrièrekansen in de scheepsbouw en binnenvaart. Zo zal Vista college tijdens de Havendagen hun opleiding Maritieme Techniek (in oprichting) voor het eerst presenteren. Er is een Foodtruckplein , muziek, een middagprogramma voor de kleintjes met een kinderdisco en een avondprogramma met DJ Cloos, This is Beethoven, Romy Monteiro, DJ Dave, DJ DMN en MC J Lion.

Op zondag is er een Havenbraderie en wederom een middagprogramma voor de kleintjes met een kinderdisco, DJ’s uit de regio, Crazy Pianos en Chris Deluxe. De zondag wordt volgens de organisatie afgesloten met een spectaculaire knaller die nog even geheim gehouden wordt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal