Handbalsters LimMid kampioen in het hol van de leeuw

Print
Handbalsters LimMid kampioen in het hol van de leeuw

Afbeelding: De Limburger

Maasbracht / Susteren -

De handbalsters van LimMid uit Maasbracht zijn kampioen geworden in de hoofdklasse. In Susteren werd directe concurrent Noav met 19-18 verslagen.

De eerste helft ging gelijk op. Beide ploegen scoorden niet heel veel, maar desondanks was het een wedstrijd die aantrekkelijk was om naar te kijken. Bij rust was de stand 8-8. Genoeg voor LimMid dat slechts gelijk hoefde te spelen.

Na de pauze leek Noav even richting het kampioenschap te gaan. De ploeg kwam twee punten voor en had het betere van het spel. Maar LimMid knokte zich terug door enkele fraaie aanvallen te verzilveren en uitstekend verdedigend en keeperswerk. Twee minuten voor tijd werd het 17-19 en was het beslist. LimMid promoveert naar de tweede divisie en Noav gaat over twee weken in een beslissingstoernooi spelen voor promotie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee