Dansschool ADC uit Stein met 36 dansers naar Europees Kampioenschap Hiphop

Print
Dansschool ADC uit Stein met 36 dansers naar Europees Kampioenschap Hiphop

Afbeelding: Dansschool ADC

Stein -

Dansschool Angelia’s Dance Center uit Stein neemt komend weekend met maar liefst 36 dansers deel aan het Europees Kampioenschap Hiphop in het Duitse Kalkar.

De allerjongste deelnemers zijn de 5-jarigen Lily van Meel en Yinthe Soumokil. Zij zullen deelnemen als solist onder de 6 jaar. Danseres Dewi Smeets maakt de meeste kans op een medaille. Ze won maar liefst zeven medailles op het Nederlands en Belgisch Kampioenschap deze maand en zal op het EK deelnemen in alle vier de categorieën: solo, duo, trio en team. „Na veel voorbereidingen is het dan eindelijk zo ver. Ik ben ontzettend trots om zo veel dansers af te leveren naar het EK waar ze Nederland mogen vertegenwoordigen”, aldus trainster Angelia Maassen.

Lees ook: ADC uit Stein levert 26 prijswinnaars af op EK Hip Hop dansen: ‘We hebben al vaker prijzen gewonnen, maar dit is niet te beseffen’

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee