Coronatests, bouwmachines, blikjes én een groene long op logistieke campus in Weert

Print
Coronatests, bouwmachines, blikjes én een groene long op logistieke campus in Weert

Afbeelding: Heylen Warehouses

Weert -

De Logistic Mill 21 Campus in Weert krijgt langzaam maar zeker vorm. De 120.000 vierkante meter zijn verhuurd aan logistieke dienstverleners Movianto, Broekman Logistics en Cargo Service Europe (CSE). Een deel van de hallen is al in gebruik genomen, de overige worden eind dit jaar opgeleverd.

De campus in Weert bestaat uit twee gebouwcomplexen van elk vijf hallen, waartussen een groene long met honderd jaar oude bomen kronkelt. Een kant van het complex wordt volledig gehuurd door Broekman Logistics. Het bedrijf gaat hier de opslag, assemblage en logistiek verzorgen voor zijn Japanse klant Kubota. Op dit moment gebeurt dit nog in Born, maar eind dit jaar verhuist Broekman Logistics deze activiteiten naar Weert. In Born heeft Broekman de beschikking over 40.000 vierkante meter, in Weert groeit dit naar 63.500 vierkante meter.

Coronatests

Aan de andere kant van de groene long zijn twee van de vijf hallen al opgeleverd. Movianto huurt één hal – 10.000 vierkante meter – voor de opslag en distributie van coronatests en medicijnen. Deze hal is opgeleverd en in gebruik. CSE huurt de andere vier hallen. Een daarvan is al in gebruik voor de opslag van blikjes, aan de andere drie wordt nog gebouwd.

Lees ook: In Born worden jaarlijks 25.000 graafmachines en shovels met snufjes aangepast aan wensen van klant

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee