Geen treinverkeer op traject Weert-Roermond komend weekend

Eerdere werkzaamheden aan het spoor bij Weert © John Peters Fotografie

Haelen -

Op vrijdag 20 mei start ProRail met het vernieuwen van een deel van het spoor tussen Weert en Roermond. De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van Haelen.

Tijn Peerlings

De spoorvernieuwing vindt plaats van vrijdag 20 mei van 23.00 uur tot en met maandag 23 mei 07.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de Houterhof tot aan de Belebosweg in Haelen. De dwarsliggers en de ballast worden dan vernieuwd.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden kunnen inwoners van Haelen hinder ondervinden van geluid, bouwverlichting en machines die worden ingezet. Ook reizigers van het traject Weert-Roermond zullen in het weekend last hebben van de werkzaamheden. Zaterdag en zondag rijden er, vanuit beide richtingen, geen treinen tussen de twee stations. De NS zet snelbussen in als vervangend vervoer.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal