Autobanden van twintig personenauto’s lek gestoken in Venray

Print
Autobanden van twintig personenauto’s lek gestoken in Venray

Beeld ter illustratie.  Afbeelding: Le Giesen

Venray -

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er bij ruim 20 personenauto’s de banden lekgestoken. Wie de daders zijn, is nog onbekend.

Ongeveer twintig personen zagen dinsdagochtend dat hun auto een lekke band had. Bij een groot deel van de auto’s gaat het om meerdere beschadigde banden. De betreffende auto’s waren geparkeerd aan de Mgr. Verrietstraat, St. Franciscuslaan of de St. Antoniuslaan in Venray. De straten, gelegen bij de Paterskerk, zijn aangrenzend aan elkaar, waardoor de politie ervan uitgaat dat de daad door één persoon of groep gepleegd is.

Autobanden van twintig personenauto’s lek gestoken in Venray
De straten waar autobanden lek gestoken zijn  Foto: Politie Venray-Gennep

Aangifte

Een woordvoerder van de politie geeft aan dat er nog geen aangiftes zijn gedaan. De politie adviseert de slachtoffers om alsnog (online) aangifte te doen. Daarnaast is de politie op zoek naar eventuele getuigen. De politie hoopt dat omwonenden met een deurbel met camera, dashcam of bewakingscamera hun beelden aan de politie willen afstaan.

De identiteit van de dader(s) of wat het motief van de daad is, is bij de politie nog onbekend.

Voor informatie kunt u bellen naar 0900-8844. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee