Straatroof in Herkenbosch: politie Echt zoekt getuigen

Print
Straatroof in Herkenbosch: politie Echt zoekt getuigen

Afbeelding: ING Image

Herkenbosch -

De politie Echt is op zoek naar getuigen van een mogelijke poging tot straatroof op zaterdag 14 mei op de Bondersweg in Herkenbosch.

Het incident vond plaats rond 20.00 uur. Volgens de politie fietste het slachtoffer samen met haar man en vrienden op het fietspad op de Bondersweg toen er een scooter met twee opzittenden tegemoet reed. Beiden opzittenden droegen een bivak- of baklavamuts. Het slachtoffer fietste achteraan. Kort daarna hoorde haar man haar schreeuwen en toen hij zich omdraaide, zag hij dat zijn vrouw op de grond lag. Zij verklaarde dat zij zojuist van haar fiets was gereden door de opzittenden van de scooter. Ze had haar tas voor in het fietsmandje, deze tas werd niet meegenomen. De scooter reed weg via de Broekweg in Herkenbosch.

De verdachten reden op een crèmekleurige scooter of snorfiets. Beide verdachten droegen donkere kleding en geen scooterhelmen.

De politie roept getuigen op zich te melden via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

Vermeld registratienummer: 2022071243

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee