‘Mark van Bommel nagenoeg rond met Antwerp’

Print
‘Mark van Bommel nagenoeg rond met Antwerp’

Mark van Bommel.  Afbeelding: ANP / ANP

Mark van Bommel vervolgt zijn trainersloopbaan naar alle waarschijnlijkheid in België.

De trainer uit Meerssen is nagenoeg akkoord met Antwerp FC, de club waar Marc Overmars sinds kort technisch directeur is. Dat meldt Het Laatste Nieuws woensdag.

Andries Ulderink, die eerder samenwerkte met Overmars bij Go Ahead Eagles, zou assistent van Van Bommel worden. Ulderink vertrok eerder deze week bij FC Twente.

Ontslagen

Van Bommel begon in de zomer van 2018 als hoofdtrainer bij PSV, waarmee hij in zijn eerste seizoen als tweede eindigde, achter Ajax. In zijn tweede seizoen werd Van Bommel in december, wegens teleurstellende resultaten, ontslagen. Bij VfL Wolfsburg moest Van Bommel dit seizoen al na dertien wedstrijden vertrekken.

Antwerp eindigde als vierde in de Belgische competitie en doet komend seizoen mee aan de voorronde van de Conference League.

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger:

Toen Flemming na afloop zei te hebben geweten waar Tavsan ging schieten dacht ik: dat is gelul; maar het klopt als je de beelden ziet. Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee