Festival Urpop na twee jaar gedwongen ‘afkicken’ terug van weggeweest

Print
Festival Urpop na twee jaar gedwongen ‘afkicken’ terug van weggeweest

Afbeelding: UitTipsLimburg

Urmond -

Festival Urpop keert na twee jaar gedwongen coronapauze terug op de kalender. Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, is het zover. Het gaat om de 39ste editie van het evenement.

„Sinds 1982 is de doelstelling van het festival nog steeds hetzelfde; beginnende bands een podium bieden en het publiek de gelegenheid geven om gratis een festival bij te wonen. Ook nu is de organisatie er weer in geslaagd om een prima line-up neer te zetten”, meldt Urpop.

Lees ook: Pinkpop begint nu al met opbouw vanwege personeelstekort: ‘Het gaat goed komen, maar het wordt een flinke kluif’

Bezoekers kunnen vanaf 11.00 uur terecht op het festivalterrein aan de Beekstraat in Urmond, waar het programma om 12.30 uur wordt afgetrapt door SugarPunch. Aansluitend is het beurt aan 32 OHM, Baby Killed The Roses (voorheen BloYaTop) en Tape Toy, Het festival wordt afgesloten door de Amerikaanse U2 tributeband L.A. Vation. Naast voornoemde bands geven in de tent ook dj’s SQEW, Sneak E, Bjax en RXmode acte de présence.

Urpop duurt tot 21.30 uur. De entree is gratis. Meer info: urpop.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee