B&B de Maaskei in Geulle genomineerd voor titel ‘Beste Bed and Breakfast van Nederland’

Print
B&B de Maaskei in Geulle genomineerd voor titel ‘Beste Bed and Breakfast van Nederland’

Brigitte en Ron de Groot van de Maaskei.  Afbeelding: Facebook Ron de Groot

Geulle -

In de strijd om de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2022 dingt B&B de Maaskei in Geulle mee naar de hoofdprijs in de categorie 4 Tulpen.

Dat is volgens de initiatiefnemers vooral te danken aan de gastvrijheid. „Bij B&B de Maaskei zijn veel gasten verrast over de warme ontvangst met Limburgse vlaai en de grote hybride hottub in de tuin”, schrijft de organisatie (Stichting Bed and Breakfast Nederland, red.).

Lees ook: Groei vliegveld Beek bedreigt het unieke karakter van het Heuvelland, waarschuwt toeristische branche: ‘Onze gasten komen hier voor de rust’

Voor Brigitte de Groot-Ploemen van de Maaskei voelt de nominatie als een hart onder de riem na een pittige tijd: „Dit is extra speciaal voor ons, want wij zijn gevestigd in Westbroek (Geulle) en hebben in ons openingsjaar veel hobbels moeten overwinnen vanwege de overstromingen in dit gebied.”

Woensdag 15 juni weten uitbaters Brigitte en Ron de Groot of de Maaskei zich beste bed and breakfast van Nederland mag noemen.

Klik hier voor meer info.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee