Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Afbeelding: Archief De Limburger.

Bergen -

In Nationaal Park De Maasduinen vindt zondag 22 mei vanaf 10.00 uur een excursie plaats. De wandeling start vanaf Jachthut op den Hamer aan de Twistedenerweg 2 in Wellerlooi.

Tijdens deze excursie zal de Maasduinengids uitleg geven over de natuur en het gebied Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap.

Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

De excursie is gratis en duurt circa twee uur. Aanmelden is verplicht voor deze excursie. Er wordt geadviseerd stevig schoeisel aan te trekken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee