Tentoonstellingen en wandelroute rond ‘Dagboek van een Herdershond’

Print
Tentoonstellingen en wandelroute rond ‘Dagboek van een Herdershond’

Afbeelding: ANP / ANP

Eijsden -

Liefhebbers van Dagboek van een Herdershond kunnen in Eijsden-Margraten hun hart ophalen.

In het Ursulinenconvent en Sociaal Centrum Eijsden zijn tot en met 31 juli exposities te zien met originele foto’s, scenario’s en andere zaken uit de periode dat de serie werd opgenomen. De toegang is gratis. De expo in het Ursulinenconvent kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur worden bezocht. Sociaal Centrum Eijsden is elke dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Lees ook: Biografie over schrijver Dagboek van een Herdershond: ‘Jacques Schreurs bereikte in z’n eentje meer mensen dan alle priesters op de kansel tezamen’

Wandeling

Bij diverse servicepunten van Visit Zuid-Limburg is vanaf 25 mei een wandelroute verkrijgbaar die langs allerlei opnamelocaties voert. Hiervan is nu al een digitale versie verkrijgbaar. Deze is achterin een digitaal magazine te vinden dat op de website van Visit Zuid-Limburg staat.

De route downloaden kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee