Kasteelcomplex Castellum opgeleverd, Dormio Resort Maastricht is nu voltooid

Print
Kasteelcomplex Castellum opgeleverd, Dormio Resort Maastricht is nu voltooid

Afbeelding: Dormio Resort Maastricht

Maastricht -

Met de oplevering van Castellum is Dormio Resort Maastricht voltooid. Het kasteelcomplex bestaat uit drie gebouwen met luxe penthouses, 21 appartementen, elk een eigen binnenzwembad en een torenwoning.

Het resort bevat naast het kasteelcomplex 266 verblijfsaccommodaties, een hotel met sterrenrestaurant en een wellnesscentrum. Volgens algemeen directeur Don van Schaik van Dormio Group in Arnhem ademt het geheel de sfeer van een Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek. Hij noemt het Maastrichtse resort het vlaggenschip van de groep. „Het is onze ambitie recreatieprojecten te realiseren van een onvergelijkbare diversiteit en kwaliteit in Nederland. De voltooiing van dit project betekent een mijlpaal in onze geschiedenis. Het vertegenwoordigt precies wat wij tien jaar geleden voor ogen hadden, toen we onze visie op eigentijdse recreatieresorts openbaar maakten.”

Dormio Group heeft momenteel in Nederland meerdere projecten in uitvoering. Dormio Wijnhotel Valkenburg – het voormalige Hotel Tummers – is er een van. Dit hotel opent naar verwachting deze zomer.

Lees ook: Nieuwe superluxe wellness in Maastricht met Afrikaanse uitstraling en acht sauna’s

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee