Opening hondenspeelveld in Herkenbosch

Print
Opening hondenspeelveld in Herkenbosch

Afbeelding: Gemeente Roerdalen

Herkenbosch -

Wethouder Loes Vestjens verzorgt op zaterdag 21 mei van 14.00 tot 16.30 uur officieel de opening van het hondenspeelveld aan de Schaapsweg in Herkenbosch.

Het hondenspeelveld is een initiatief van drie hondeneigenaren uit Herkenbosch en is samen met de gemeente gerealiseerd. Het veld is omheind zodat honden veilig kunnen spelen en baasjes onbezorgd kunnen genieten. Er zijn bomen die schaduw geven tijdens het spelen er is een picknicktafel voor de baasjes.

Tijdens de opening zijn er demonstraties op het gebied van behendigheid en coaching van kinderen met behulp van honden. Om 16.00 uur start een tombola waarvan de opbrengst naar Stichting Hondenspeelveld Herkenbosch gaat. Hiervan worden in de toekomst activiteiten georganiseerd voor honden en hun baasjes.

Honden zijn tijdens de openingsmiddag uiteraard welkom, mits aangelijnd in verband met de activiteiten en de hoeveelheid honden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee