Denk mee over het bomenbeleid van Echt-Susteren tijdens het boomcafé

Print
Denk mee over het bomenbeleid van Echt-Susteren tijdens het boomcafé

Afbeelding: Gemeente Echt-Susteren

Echt-Susteren -

Iedereen is welkom om op 7 juni in het boomcafé mee te denken over het vernieuwde bomenbeleid van de gemeente Echt-Susteren.

De gemeente Echt-Susteren vernieuwt haar bomenbeleid. Hierin wordt vastgelegd wat belangrijk is als het gaat over de bomen in de gemeente en hoe we hiermee omgaan.

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van duurzaamheid, klimaatverandering, de waarde van bomen en het tegengaan van overlast, ziekten en plagen in bomen. Hierdoor is het belangrijk om op een nog betere manier om te gaan met de bomen in de gemeente en het beleid af te stemmen op de hedendaagse thema’s.

De gemeente nodigt haar inwoners uit om mee te denken over het vernieuwde bomenbeleid. In het boomcafé in het gemeentehuis in Echt komen verschillende thema’s aan bod. Zo wordt er nagedacht over het vergroten van de waarde van bomen, het verminderen van overlast door bomen, hoe in de toekomst met bomen omgegaan moet worden en waar de belangrijkste bomen staan. De resultaten van het boomcafé worden uitgewerkt in het bomenbeleid.

Aanmelden voor het boomcafé op 7 juni van 19.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Echt aan de Nieuwe Markt 55 kan via e-mail secretariaat@echt-susteren.nl onder vermelding van ‘aanmelding boomcafé’. Kijk voor meer informatie op www.echt-susteren.nl/bomenbeleid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee