Venlose zangeres Numidia maakt niet alleen acteerdebuut in film Marokkaanse Bruiloft, maar zingt ook titelsong

Print
Venlose zangeres Numidia maakt niet alleen acteerdebuut in film Marokkaanse Bruiloft, maar zingt ook titelsong

Numidia.  Afbeelding: ANP / ANP

De Venlose zangeres Numidia gaat de titelsong voor de nieuwe film van Johan Nijenhuis zingen. Eerder werd al bekend dat Numidia El Morabet haar acteerdebuut ging maken in de film Marokkaanse bruiloft.

Het liedje Je hebt ‘t is sinds vrijdag te beluisteren via de verschillende streamingplatforms. Numidia schreef zelf de tekst, samen met Paul Sinha. Ook de clip van het nummer - met beelden uit de film - staat sinds vrijdag online. De film Marokkaanse Bruiloft is vanaf donderdag 2 juni te zien in de bioscopen. Het is de nieuwste film van succesregisseur Johan Nijenhuis die eerder al grote hits had met bijvoorbeeld Costa!, Volle maan, Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft, Rokjesdag, Verliefd op Cuba en De Beentjes van Sint-Hildegard.

Numidia vergaarde landelijke bekendheid tijdens The Voice Kids in 2015. Ze drong destijds door tot aan de finale. Ook daarna timmerde ze flink aan de weg. Ze sloot een deal met een platenmaatschappij en scoorde grote hits met nummers als Dana, Meli Meli en Tout est bon, waarin ze samenwerkte met achtereenvolgens Ali B, Ronnie Flex en Boef.

Komende zomer wordt haar eerste soloalbum verwacht, ook presenteert Numidia tegenwoordig. Voor Z@pp presenteert Numidia sinds januari het TV-programma Teenage Boss.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee