Informatieavond Groene Rivier Well

Informatieavond Groene Rivier Well

Afbeelding: Waterschap Limburg.

Well -

De gemeente Bergen houdt op maandag 23 mei een informatieavond voor inwoners over de Groene Rivier in Well. De bijeenkomst begint om 19.00 uur in De Buun in Well.

Waterschap Limburg, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), provincie Limburg, Rijkswaterstaat en Gemeente Bergen onderzoeken samen al langere tijd hoe de Maas bij Well meer ruimte kan krijgen.

Lees ook: Met het project de Groene Rivier Well worden meerdere vliegen in één klap geslagen

Het hoge water van vorig jaar was een extra aanleiding om te kijken of verschillende plannen in één keer en eerder uitgevoerd kunnen worden. In het toekomstbeeld van Groene Rivier Well komen deze plannen samen en gaan dijkversterking en gebiedsinrichting hand in hand. Dit toekomstbeeld wordt tijdens de informatieavond gepresenteerd. Daarna is er een informatiemarkt waarbij volop ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan.

Klik hier voor meer informatie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee