Gratis cursus Klik & Tik in Weert, Maasgouw en Leudal

Print
Gratis cursus Klik & Tik in Weert, Maasgouw en Leudal

Afbeelding: Bibliocenter

Er zijn plaatsen vrij voor de gratis cursus Klik & Tik in Weert, Heythuysen, Heel en Roggel, speciaal voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer en computeren lastig vinden.

Internet is heel belangrijk in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat allemaal via internet. De weg vinden op een computer en het internet kan echter best lastig zijn.

Bij de bibliotheek kunnen cursisten leren en oefenen hoe de computer en internet werkt. Met de cursus Klik & Tik leren zij stap voor stap typen, e-mailen en internetten, formulieren invullen en websites lezen. Dit alles in hun eigen tempo en onder begeleiding. .

Er zijn plaatsen vrij voor de gratis cursus Klik & Tik in Weert op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur, Heythuysen op vrijdag van 09.30 tot 11.00 uur, Heel op donderdag van 9.00 tot 10.30 uur en Roggel op vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur.

Meer informatie en aanmelden via tel. 088-2432000 of bij de balie van de bibliotheek.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee