Voorleespret met peuters in Heel

Print
Voorleespret met peuters in Heel

Afbeelding: Bibliocenter

Heel -

In de bibliotheek in Heel wordt op 3 juni de activiteit Voorleespret met peuters gehouden met dit keer het verhaal: Hallo, wie brult daar zo?

Tijdens Voorleespret met peuters staat een (prenten)boek centraal. Aan de hand van dit boek wordt er gezongen, gespeeld en op allerlei manieren voorgelezen.

Samen een boekje lezen - plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen- versterkt de band tussen ouders/verzorgers en kind. Voorlezen is goed voor kinderen, het prikkelt hun fantasie, hun taalgevoel wordt ontwikkeld, het vergroot de woordenschat en voorlezen draagt bij aan hun interactieve vaardigheden.

Voorleespret met peuters is bedoeld voor (groot)ouders en kinderen in de peuterleeftijd van 2 tot 4 jaar en is elke vrijdagochtend van 09.30 tot 10.15 uur in de bibliotheek in Heel aan de Sportparklaan 56. Het is helemaal gratis. Als je kind nog geen lid is van de bibliotheek krijgt je peuter gratis een bibliotheekpas.

Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee