Drina Geraats-Stienen uit Nederweert viert honderdste verjaardag

Print
Drina Geraats-Stienen uit Nederweert viert honderdste verjaardag

Drina met haar vijf dochters. 

Nederweert -

Drina Geraats-Stienen uit Nederweert vierde onlangs haar honderdste verjaardag.

Drina Stienen is geboren op 17 mei 1922 in Nederweert-Eind. Ze trouwde in mei 1948 met Herman Geraats uit Kelpen. Samen gingen ze wonen op Koolenhof in Kelpen waar ze een boerderij begonnen. Hier zijn ook hun vijf dochters geboren.

Vanwege de coronamaatregelen heeft de familie de afgelopen twee jaar haar verjaardag niet groots kunnen vieren. „Iedereen is dankbaar dat we haar honderdste verjaardag wel kunnen gaan vieren met de hele familie samen. Wij wensen ons mam, schoonmoeder, oma en overoma (oftewel voor ons Superoma) een onvergetelijke dag toe.”

Drina is wat slechter ter been, maar haar geheugen is nog goed. Ze is heel trots op haar vijf dochters die nog elke week voor haar zorgen en haar bezoeken. En ze geniet nog altijd van de bezoekjes van haar 11 kleinkinderen met partners en haar inmiddels 22 achterkleinkinderen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee