Mark van Bommel tekent voor twee jaar bij Antwerp

Mark van Bommel 

Mark van Bommel © ANP/HH

Mark van Bommel (45) wordt definitief de nieuwe trainer van Antwerp. De oud-coach van PSV en VfL Wolfsburg tekent een contract voor twee jaar bij de club waar Marc Overmars technisch directeur is.

Erik van HarenBron: De Telegraaf

De trainer uit Meerssen heeft een mondeling akkoord bereikt met zijn nieuwe werkgever, waar hij Brian Priske gaat opvolgen. Antwerp speelt zondag nog tegen Union, maar zeker is al dat de ploeg als vierde eindigt in de Belgische kampioensronde. Daardoor speelt het komende zomer in de tweede voorronde van de Conference League.

Lees ook: Overmars, Van Bommel, Ihattaren en Schuurs samen bij FC Antwerp?; bij de extravagantste club van België is alles mogelijk

Hoe de technische staf er verder uit gaat zien, is nog niet bekend. Eerder kwam al wel naar buiten dat Andries Ulderink een van de assistent-trainers zal worden, nadat hij zijn contract bij FC Twente inleverde.

Derde klus

De ambities van de oudste profclub van België zijn enorm. Antwerp is in handen van Paul Gheysens, een van de allerrijkste Belgen, en wil de top aanvallen. De afgelopen drie jaar werd Club Brugge kampioen. Voor Van Bommel wordt het zijn derde klus als hoofdtrainer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee