Leer meer over het gedrag en de drijfveren van mensen bij Bibliocenter Weert

Print
Leer meer over het gedrag en de drijfveren van mensen bij Bibliocenter Weert

Afbeelding: Bibliocenter Weert

Weert -

De gratis KennisMakers-bijeenkomst op 4 juni bij Bibliocenter Weert bestaat uit een interactieve lezing over het DISC gedragsmodel, waarbij bezoekers meer te weten komen over het gedrag en drijfveren van mensen.

Waarom komt je partner overal te laat? Waarom reageert die collega altijd zo bot? Waarom raak jij zelf steeds in tijdnood op het werk? Waarom loopt je communicatie met bepaalde mensen zo stroef? Hoewel alle mensen verschillend zijn, is gedrag tot op zekere hoogte erg voorspelbaar. Tom Marechal heeft hij zich verdiept in gedrag en drijfveren van mensen aan de hand van het DISC gedragsmodel. Dit model helpt niet alleen om de eigen sterktes en valkuilen inzichtelijk te krijgen, maar ook om gedrag en drijfveren van anderen beter te begrijpen. Het DISC model is redelijk eenvoudig, waardoor het na de bijeenkomst direct toe te passen is in de praktijk. Bovendien reikt het handvatten om de eigen communicatie bewust aan te passen aan anderen. Dit helpt om sneller een klik te krijgen met mensen en om makkelijker dingen voor elkaar te krijgen.

Deze KennisMakers-bijeenkomst is zowel door leden als niet-leden van Bibliocenter gratis te bezoeken op 4 juni van 13.00 tot 15.00 uur bij Bibliocenter Weert. Aanmelden kan via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee