Gulpense schrijfster scoort met boek over bedachtzaamheid

Wynonna Franken geeft een inkijkje in de wereld der behoedzamen. © Privé domein

Gulpen
Redactie

Wynonna Franken (25) uit Gulpen heeft de publieksprijs van het BoekGoud gewonnen in het genre ‘Verhalen en Columns’ met haar boek ‘Memoires van een Levensbeginneling - Het dagboek van een bedachtzame introvert’.

Ruim tienduizend lezers van uitgeverij Boekscout bepaalden via een online verkiezing wat de beste boeken van 2021 waren in diverse genres. BoekGoud is de tegenhanger voor debuterende schrijvers, versus het Boekenbal.

Haar boek gaat over introversie in een extroverte wereld. „Stil zijn is geen optie in deze extroverte wereld vol wijzen die weten hoe het wel moet. Terwijl er zoveel meer in ons schuilgaat dan uiterlijke schijn.” Boekgoud: „Memoires rechtstreeks uit het hoofd, soms uit het hart. Puur en eerlijk uit het dagboek van een bedachtzame introvert.”

Lees ook: Leven in social media tijdperk: ‘Introverten hebben ook iets te vertellen’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal